Elektrische verwarming

Het hebben van een elektrische verwarming heeft vele voordelen. Zo is deze eenvoudig te verplaatsen waardoor het apparaat in elke gewenste ruimte te gebruiken is. De verwarmingen in ons assortiment zijn veelal voorzien van een timer, zodat het apparaat zichzelf na een door u gekozen tijd uitschakelt. Om schade of brand te voorkomen, hebben de meeste modellen een bescherming tegen oververhitting. Kortom, wanneer u een elektrische verwarming wilt bestellen bent u bij Haxo aan het juiste adres!

Elektrische verwarming badkamer

Een strenge winter of slechte isolatie kan uw huis onaangenaam koud maken. Een elektrische verwarming voor in uw badkamer zorgt ervoor dat u er hoe dan ook warm bij zit. Bij de meeste modellen is de warmte al binnen enkele minuten voelbaar. Ook voor andere badkameraccessoires kunt u bij Haxo terecht. Zo vindt u bij ons diverse houders, wc accessoires en fonteintjes. Wanneer u uw sanitair producten of de elektrische verwarming voor in uw badkamer bij ons bestelt, zorgen wij voor een snelle levering!

Elektrische verwarming met thermostaat

Bent u op zoek naar een warmtebron die de temperatuur op peil houdt? Bekijk dan eens onze elektrische verwarming met thermostaat. Onze verwarmingen van Eurom en Qlima zijn veelal ingebouwd met een thermostaat om de temperatuur zo efficiënt mogelijk op peil te houden. Bent u op zoek naar een apparaat dat een grotere ruimte zoals een magazijn kan verwarmen? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel voor een heteluchtkanon. Bestel vandaag nog een elektrische verwarming en profiteer van scherpe prijzen!

Elektrische verwarming kopen

Bent u van plan een elektrische verwarming te kopen, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialistische medewerkers geven u graag advies over de geschikte verwarming voor u. Met de kachels van de vooraanstaande merken Eurom en Qlima maakt u gegarandeerd de juiste keuze. Bent u van plan een elektrische verwarming te kopen? Met de producten uit ons assortiment zit u er altijd warm bij!