Ecostyle

Met Ecostyle haalt u ecologisch verantwoorde producten in huis. Ecostyle heeft de natuurlijke kringloop als inspiratiebron voor de ontwikkeling van de verschillende artikelen. De artikelen leveren een duurzame bijdrage voor de balans van de bodem, planten en dieren. Ecostyle heeft voor bestrijding en plantverzorging de beste kwaliteit. De gazonmest, graszaad en gazonkalk van Ecostyle zorgen voor een diepgeworteld gazon die er diepgroen bij ligt. De andere artikelen zijn voornamelijk gericht op de bestrijding van plagen en ongedierte. Zo heeft Ecostyle ecologisch verantwoorde producten voor de verdrijving van mieren, slakken en verschillende insecten. Met kattenschrik houdt u de katten uit de tuin maar ook voor onkruid heeft Ecostyle verschillende oplossingen.

Graszaad Kopen?

Een prachtige grasmat bereik je pas echt met de verschillende producten van Ecostyle. Ecostyle heeft namelijk graszaad voor een nieuw gazon maar ook herstel graszaad. Naast zaden biedt Ecostyle ook kalk en meststoffen aan voor het gazon. De organsische meststof voor het gazon zorgt voor een diepgroene en blijvend mosvrij gazon. Ecostyle AZ Kalk kunt u inzetten om de zure bodem aan te pakken. De AZ-kalk behoudt een buffer zodat er nooit teveel gestrooid kan worden en werkt tot wel 4 maanden lang door. Het graszaad van Ecostyle voor het inzaaien van een nieuw gazon geeft een dicht en mosvrij gezon. Het graszaad verdraagd veel zon en schaduw. Het graszaad van Ecostyle bevat snel kiemend graszaad en is verrijkt met micro- organismen wat onkruid en mos minder kans geeft zich te ontwikkelen. 

Plantenmest

Ecostyle heeft veel verschillende meststoffen voor verschillende planten. Aan deze meststoffen van Ecostyle worden micro-organismen toegevoegd die zorgen voor een verbeterde opname van voedingsstoffen. Hierdoor blijven de planten sterk en gezond. Naast de meststoffen per plant heeft Ecostyle ook bloedmeel, beendermeel, vinassekali en magnesium. Ecostyle bloedmeel is een stikstofmeststof die zorgt dat de stikstof tekorten snel worden aangevuld. Klaver in een gazon duidt op een stikstof tekort. Beendermeel doet hetzelfde alleen voor fosfaat tekorten. Beendermeel bevordert de knopzetting bij bloeiende planten. Vinassekali wordt gebruikt om de kalitekorten omhoog te halen. Het draagt bij aan een rijke bloei en goede wortelontwikkeling. Ecostyle Magnesium wordt gebruikt bij de vorming van bladgroen; voor een diepgroene kleur. 

Ecostyle Biostimulator

Ecostyle heeft een assortiment in biostimulatoren die zorgen voor een extra stimulans in perioden waarin planten extra voeding nodig hebben. De micro organismen in deze actieve stof verbeteren de opname van voedingsstoffen. De weerstand van de plant blijft op deze manier op pijl. Deze actieve stof genaamd biostimulator is bij Ecostyle beschikbaar voor hagen, vaste planten, fruit en de moestuin. 

Kattenschrik

Een erg effectieve manier voor het verjagen van katten is kattenschrik. Dit zijn kleikorrels die een sterke geurstof verspreiden die katten afschrikt. Naast kattenschrik is er ook een ultrasoon apparaat dat katten afschrikt. Met een bereik van 12 meter is dit een effectieve oplossing om katten op afstand te houden. Voor een groot aantal andere dieren bestaan er ook ultasone oplossingen. Deze verdrijven de dieren omdat het geluid erg onaangenaam is voor deze specifieke dieren. Ecostyle heeft voor de volgende dieren een ultrasoon apparaat beschikbaar: muizen, ratten, mollen, katten, honden, spinnen, muggen en marters. Dit is een verantwoorde manier voor het verjagen van dergelijke dieren.

Mierenbestrijding

Mieren bestrijden doe je met Ecostyle. Ecostyle heeft de beste oplossingen voor het bestrijden van mieren. de mieren kunnen bestreden worden met mierenpoeder, mierenspray, een mierenlokdoos of met aaltjes. Er is geen beste manier voor de bestrijding. Elke situatie is anders waarvoor een andere benadering beter werkt. Voor grotere oppervlakten zijn aaltjes namelijk erg geschikt. Deze aaltjes zijn de natuurlijke vijand van de mier en dringen hun prooi binnen. Die prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt, waardoor de mieren binnen een paar dagen dood gaan.