Bellson Werkplaatskachel 2000W Profi

swipe

Merk:
Bellson
Artikelnummer:
009997
Materiaal:
Kunststof
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 59,95 32,50 26,86 excl. btw

Je bespaart -46%


Productomschrijving Bellson Werkplaatskachel 2000W Profi

  • Sterke en doch compacte 2000W kachel
  • Ideaal voor op de werkplaats
  • Handige handvat

Deze elektrische verwarming van Bellson bevat weerstandsdraad verwarmingselementen die de warmte goed vasthouden en geleiden. De ingebouwde ventilator zal de verwarmde lucht verspreiden door de ruimte heen.

Deze elektrische verwarming is doorgaans compact, degelijk en de temperatuur van de elementen blijft relatief laag, wat het brandgevaar aanzienlijk vermindert.

De Bellson metalen werkplaats heater is geschikt voor het zeer regelmatig elektrisch verwarmen van ruimtes.

Omvalbeveiliging

De kachel is voorzien van een omvalbeveiliging die de kachel uitschakelt wanneer het onverhoeds om mocht vallen. Wanneer je het vervolgens weer rechtop zet hervat het zijn werking, maar schakel het eerst uit, neem de stekker uit het stopcontact en controleer de kachel op beschadigingen.

Bij beschadiging of afwijkend functioneren niet gebruiken maar ter controle/reparatie aanbieden!

Oververhittingsbeveiliging

De oververhittingsbeveiliging schakelt de kachel uit wanneer het inwendig te heet wordt. Dat kan gebeuren wanneer de kachel zijn warmte onvoldoende kan afgeven of te weinig frisse lucht krijgt. Doorgaans is de oorzaak dus (gedeeltelijke) afdekking van de kachel, plaatsing te dicht bij bijv. een muur enz.

Als de kachel voldoende is afgekoeld zal het in principe automatisch zijn werking hervatten, maar als je de oorzaak niet wegneemt zal de uitschakeling zich waarschijnlijk herhalen.

Regelmatige oververhitting kan tot onherstelbare schade leiden. Wanneer de oververhittingsbeveiliging de kachel uitschakelt dien je de aan/uit toets op het display uit te zetten, de stekker uit het stopcontact te nemen of de dubbelpolige schakelaar uit te zetten. Geef de kachel gelegenheid om af te koelen. Neem nu de oorzaak van de oververhitting weg en neem de kachel weer normaal in gebruik.

Wanneer je geen oorzaak voor de oververhitting kunt vinden en het probleem blijft zich voordoen, gebruik de kachel dan niet meer maar biedt hem aan ter controle/reparatie.

Ben je op zoek naar een andere heater? Neem dan een kijkje op onze verwarming pagina voor nog veel meer voordelige opties!


Kenmerken Bellson Werkplaatskachel 2000W Profi

Merk
Bellson
Barcode
8718692624122
Gewicht
4,02 kg
Materiaal
Kunststof
Materiaal
Kwarts
Kleur
Zwart/Geel
Afmeting
L 24,5 x B 25,8 x H 36,1 cm
Wattage
2000W