Artstone Plantenbak

Artstone is een merk van Ter Steege en heeft een groot aanbod aan bloempotten van verschillende kleuren, vormen en toepassingen. Elke serie binnen Artstone heeft zijn eigen kenmerken. Zo zijn de bloempotten onder andere verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, taupe en wit. Ook beschikken alle potten over een drainagesysteem.

Artstone Claire

De Artstone Claire collectie bestaat uit ronde bloempotten die vervaardigd zijn uit lichtgewicht kunststof. Daardoor zijn de bloempotten eenvoudig te verplaatsen. De bloempotten van deze collectie zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs taupe en wit. 

Artstone Fiona

De Artstone Fiona collectie bestaat uit schalen en hangers en hebben een ronde vorm. De lichtgewicht hangpotten zijn makkelijk te hangen in een boom of aan een pergola. Samen met de schalen en andere potten van Artstone zijn de hangers een blikvanger in elke tuin.

Drainagesysteem

De bloempotten van Artstone zijn voorzien van een drainagesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat overtollig water opgevangen wordt. Hierdoor is het verzorgen van planten erg eenvoudig. Tijdens droge dagen worden de planten dus gewoon van water voorzien en daarnaast krijgen ze nooit natte voeten.